Останато > Лакирање

 
  • Опис
  • Предности
  • Можности на примена
  • Дизајн
 

Со над 170 RAL-бои секое барање станува реалност


а лакирање на прозорските профили на располагање ви стојат над 170 – RAL бои. На тој начин вашите желби ќе станат реалност и може на пример да се прилагодат на постоечките елементи како алуминиумски врати. Лакирањето може да се врши од надворешната, од внатрешната страна, или пак од двете страни.

Со нашето Acyrl II-лакирање може да се спроведат скоро сите решенија за разлика од многу други процеси на боење како на пример коекструзија.

Карактеристики:

  • Мат или сјајна површина, лесна за одржување
  • Постојаност на временски услови
  • Постои можност и за премачкување со проѕирен лак за максимална заштита на површината и  задржување на бојата
  • Исполнување на  EU-Dekopaint- стандардите