Врати > Брилант Дизајн

 
 • Опис
 • Предности
 • Можност на примена
 • Дизајн
 

Докажан систем со длабочина на вградување 70 mm


Критериумите за влезните врати се високи. Брилант Дизајн ги исполнува критериумите како во однос на топлинска изолација така и во однос на звучната изолација и заштита од кражба. Со тоа влезната врата од Брилант дизајн постигнува класа на отпор 3.

Карактеристики:

 • Длабочина на вградување: 70mm / преклопен дихтунг
 • Број на комори: 4 комори во крилото, 5 комори во рамот
 • Звучна изолација до Rw,P = 40 dB
 • Заштита од кражба до класа на отпор 3
 • Пропустливост на воздух: Класа 3 според EN 12207
 • Заштита од поројни дождови: до класа 9A според EN 12208
 • 2 Нивоа на дихтунзи во областа на прагот
 • Специјален праг