Врати > ИСПОЛНИ ЗА ВРАТИ & ПРИБОР

 
  • Опис
  • Предности
  • Можност на примена
  • Дизајн
 

Висококвалитетна програма на влезни врати за индивидуални побарувања


Влезната врата се состои од рам и исполна. Покрај различните профилни системи, на располагање е и богата програма на исполни. Независно дали сакате модерен или класичен систем, со исполните влезната врата добива своја слика.

На располагање се следниве програми:

КЛИМА-КЛАС:

  • Исполни за пасивни куќи за системот на профили Брилант дизајн сертифициран за пасивни куќи
  • Крила од двете страни, затворени или со стакло до 130 cm обем на застаклување

БИЗНИС-КЛАС:

  • Премиум исполни за повисоки барања
  • Индивидуално обликување по желба на муштеријата, некои модели може да бидат и како мултифункционални врати со претходно вградени завршни компоненти како ѕвонче, светло и домофон.

ЕКОНОМИ-КЛАС:

  • Исполни по поволна цена за објекти во бела боја